Усі школи Клесівської громади братимуть участь у змаганнях з черлідингу. Про це інформують в Рівненській обласній державній адміністрації.

У Клесівській громаді, що на Сарненщині, на змагання з черлідингу зареєструвалося 4 команди. Це по команді із кожної школи. Діти вже активно готуються, розповіла вчителька хореографії Клесівського ліцею Марія Тимощук.

Заняття проводяться для дітей 4-5 класу. І хоча це доволі складний вид спорту, дітки вмотивовані та займаються із радістю. Адже їх цікавить все нове, - розповіла Марія Всеволодівна.

До слова, у сезоні 2023/2024 у Всеукраїнській лізі з черліденгу зможуть взяти участь учні в категорії 4-6 класи загальноосвітніх шкіл. Тривалість номера для однієї команди – 1,45 хв – 2 хв.

Команда має виступати в єдиній формі (сукня, подовжений топ та спідниця чи комбінезон), кросівки без платформи або кеди/балетки.

До 1 лютого 2024 року триває реєстрація до участі у проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч». Це спільна ініціатива Офісу Президента України, Міносвіти та Мінмолоді, - нагадують в Рівненській ОДА.

Читайте також: Мобільні бригади лікарів працюватимуть у віддалених селах Рівненщини