У Рівному попрощалися із загиблим героєм Дмитром Педоренком. З 2015 року він служив у зоні проведення АТО. З початком великої війни знову став на захист країни. На жаль, 30 грудня він загинув на Харківщині.

 

Майдан Незалежності знову у скорботі. 15 січня в останню земну дорогу провели загиблого героя Дмитра Педоренка.

 

Дмитро народився у селі Жобрин на Рівненщині, Здобував освіту у Рівному у ВПУ №1. Після закінчення навчання працював верстатником.

Пані Людмила знає і батьків Дмитра, адже вони виросли в одному селі, говорить, що загиблий герой багато часу проводив зі своїми рідними.

У листопаді 2015 року Дмитро підписав контракт зі Збройними силами України на три роки. Проходив службу на Сході країни в зоні проведення АТО. Після закінчення контракту він їздив на роботу у Київ, та за кордон. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Дмитра призвали знову. Першого березня 2022 року, він був у військовій частині. Від служби Дмитро не відмовлявся, та хотів тільки бути ближчим додому, адже його дружина має проблеми зі здоров'ям і важко самій із маленькою донькою.

У віці 28 років Дмитро Педоренко загинув 30 грудня 2023 року на Харківщині поблизу села Синьківка. У героя залишилася дружина та маленька донька Аделінка, якій 24 січня має виповнитися 1 рік. Поховають героя у рідному селі Жобрин.

Читайте також: Бугринська громада попрощалася із полеглим Захисником