На Рівненщині стартує легендарний турнір. Мова про обласні змагання пам’яті Володимира Шморгуна. Бажання взяти участь виявили 12 команд з різних куточків Рівненщини. Також є гості із Волині. Однак перед стартом, не обійшлося без палких дискусій. В чому річ - дивіться далі.

Приміщення Рівненської обласної асоціації футболу. Тут відбулася зустріч із представниками команд та організаторами Відкритого обласного турніру з футболу пам’яті Володимира Шморгуна. Та перед початком жеребкування змагань, представники команд жваво обговорювали регламент та організаційні моменти, зокрема грошовий внесок учасників у розмірі 25 тисяч гривень.

Співорганізатор змагань Олександр Петров пояснив, що внески від команд дозволять покрити усі організаційні витрати. А ще частину коштів спрямують на допомогу українським захисникам.

Бажання взяти участь виявили 12 команд з різних куточків Рівненщини. Також є гості із Волині. Формат змагань передбачає матчі кожної команди з кожною. Опісля кращі розіграють головні нагороди у фіналі чотирьох.

Турнір стартує вже цими вихідними 13 січня і триватиме аж до березня.

Читайте також: Сергій Ліщук став амбасадором проєкту "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч" на Рівненщині