У Рівному відкрили віддалене робоче місце ЦНАПу. Зробили це у поліклініці на мікрорайоні Ювілейний. Відтепер мешканці зможуть отримати базові послуги, які надають у центрі адміністративних послуг. Які саме, розповість Павло Невесенко.

Рівнянка Валентина прийшла у відділення ЦНАПу у поліклініці на Ювілейному. Стала першою клієнткою. Хоче отримати довідку про місце реєстрації. Тішиться, бо тепер, для отримання певних послуг не потрібно їхати в іншу частину міста.

Скористатися послугами ЦНАПу вирішили і Тамара. Каже, дуже добре, що відділення ЦНАПу тепер є і на Ювілейному.

Відсьогодні у дорослій поліклініці на Ювілейному люди зможуть отримати послуги реєстрації місця проживання, нерухомості, стосовно житлових субсидій, а також допомоги для багатодітних сімей та одиноких мам.

У Рівненській міській раді розповідають, намагатимуться відкрити такі віддалені робочі місця у кожному мікрорайоні міста. Все для комфорту та економії часу містян.

Нині у Рівненській тергромаді є п'ять віддалених місць Рівненського ЦНАПу. В установі розповідають, цього року хочуть провести реконструкцію центру надання адмін послуг у Квасилові, аби люди могли отримувати базові послуги.

Читайте також: На Рівненщині створять центри раннього втручання

На Рівненщині минулого року побралися майже шість тисяч пар