Воїна поховають поряд із його товаришем, млинівчанином Тарасом Коханюком.

Про це повідомили на сторінці Млинівської селищної ради у ФБ.

Військовослужбовець інтернаціонального легіону PATAPILI HEWAGE Shehan Ranishka (Патапілі Хеваге Шехан Ранішка) з позивним «Дантист» загинув на Донеччині, захищаючи українську землю від російського зла. Українські друзі називали його Даня.

Молодший сержант ЗСУ, командир 3 піхотного взводу, 3 піхотної роти ССО «Чарлі» інтернаціонального легіону з березня 2022 року в лавах ЗСУ.

Відомо, що у серпні 2023 року Президент України Володимир Зеленський нагородив молодшого сержанта ПАТАПІЛІ ХЕВАГЕ Шехана Ранішку орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Нагороду присвоєно "за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку", йдеться в Указі Президента.

Військовий побратим, друг загиблого млинівчанина Тараса Коханюка, він став рідним для сім'ї Коханюків.
Сенсом життя загиблого Захисника було звільнення світу від зла....

Хто знав загиблого військовослужбовця, кажуть про нього, що це Людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, - розповідають на сторінці громади.

У п'ятницю, 15 грудня орієнтовно об 11.00 год. траурний кортеж з тілом загиблого воїна зустрічатимуть біля Млинівського ліцею № 2. Далі «живим коридором» Героя проведуть по вулиці Рівненська, вулиці Михайлівська до Свято-Михайлівської церкви, де відбудеться чин похорону та прощання із загиблим Захисником України.

За погодженням з родиною, загиблого воїна поховають на Млинівському кладовищі (Слобода), поруч могили його військового командира, друга – Тараса Коханюка, - зазначили у Млинівській селищній раді.

Читайте також: В останню земну дорогу провели шістьох Захисників України з Рівненщини

Річниця загибелі Кшиштофа Тифеля: історія польського воїна, який загинув за Україну (ВІДЕО)