Долю матчу вирішив один кидок. Мова про гру баскетбольної команди "Рівне" та Старого Луцька у Суперлізі. Рівняни більшу частину матчу лідирували. Та в останній чверті волиняни вирвались вперед. Баскетболістам з Рівного вдалося обіграти суперника лише на 2 очки. Подробиці поєдинку далі у сюжеті.

На баскетбольному майданчику у Черкасах були справжні гойдалки. Там проходив матч БК "Рівне" та Старого Луцька. Рівняни лідирували більшу частину гри. Та у перерві розпочалась повітряна тривога. Після якої гравці БК "Рівне" зменшили темп.

Наприкінці зустрічі Старому Луцьку вдалося вийти уперед. Та за пів хвилини до закінчення матчу на табло було 63-63. Вирішальні 2 очки вдалося заробити Олександру Шепелеву.

У волинян залишалось 14 секунд, аби відігратися. Та триочковий кидок Олександра Прозапаса був невлучним.

Гравець БК "Старий Луцьк" Кирило Панфілов каже, у захисті гравці зіграли добре, та вкінці програли на підборі.

Тренер БК "Рівне" Михайло Переверзій каже, мали вигравати з кращим рахунком. План у захисті виконали лише на 10%. Багато не влучали при дальніх кидках.

Найкращим гравцем матчу став баскетболіст БК "Рівне" Елайджа Джойнер. 12 очок, 10 передач та 7 підбирань. Нині, рівняни займають 5 місце у турнірній таблиці. 6 перемог та 5 поразок. Вже сьогодні, 8 грудня вони зіграють проти Київ-Баскет.

Читайте також: Скандальні вибори: Хто став головою Рівненської обласної асоціації футболу?