Фото: ілюстративне
У громадах області попрощалися із загиблими Миколою Базилевичем, Петром Євсовичем, Олегом Фейцером, Віталієм Ткачем, Романом Логащуком та Богданом Міщуном.

Микола Базилевич мешкав у селі Сварицевичі Дубровицької громади. У червні цього року був призваний на військову службу за мобілізацією. Служив навідником. На жаль, 15 листопада внаслідок ворожого артилерійського обстрілу воїн загинув на Херсонщині. У Героя залишились дружина, донька та син.

Петро Євсович, житель Смородська Миляцької громади, з першого дня війни став на захист Батьківщини. Воїн служив у складі 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Незважаючи на проблеми зі здоров`ям, після відпустки, у серпні Петро повернувся до побратимів на фронт. На жаль, 20 листопада Герой загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині. У воїна залишились мати.

Сарненчанин Олег Фейцер у січні цього року був призваний на військову службу. 5 місяців воїн вважався зниклим безвісти, проте хороша звістка для родини так і не надійшла. На жаль, як з?ясувалося, воїн загинув 19 липня 2023 року в Донецькій області. У Героя залишились мати та донька.

В Острозькій громаді попрощалися із земляком Віталієм Ткачем. Чоловік народився в селі Верхів. Після навчання працював у місцевому КСП, різноробочим-будівельником в ТОВ «Вежа».
Разом з дружиною виховували трьох дітей. На жаль, Герой загинув 8 листопада під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Захисникові назавжди буде 42 роки…

У Березнівській громаді віддали останню шану старшому солдату аеромобільного батальйону Роману Логащуку.
Чоловік проживав у селі Лінчин. У грудні 2022 року Роман став на захист України від рашистських загарбників. На жаль, старший стрілець аеромобільного батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади загинув 11 листопада під час бойових дій на Донеччині. Молодий захисник після повернення з війни мріяв жити у мирній країні разом зі своєю сім'єю, яку створив за три місяці до загибелі. За декілька днів він відсвяткував би свій 28 день народження, але повернувся додому назавжди, «на щиті»…

На Дубенщині в останню дорогу провели Богдана Міщура. Чоловік народився 30 липня 1994 року, проживав селі Більче Боремельської тергромади. У Збройних Силах проходив службу на посаді солдата-гранатометника. На жаль, Герой загинув 27 липня під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. У Героя залишилась дружина та дочка….

Світла пам’ять Героям!
Щирі співчуття рідним та близьким.

За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також: На Рівненщині в останню дорогу провели двох Захисників