Острожчина провела в останню дорогу загиблого воїна – 55-річного Віктора Шиндерука.

Віктор Шиндерук народився 11 лютого 1968 року в селі Грем’яче.

Навчався в Грем’яцькій середній школі. Після закінчення школи продовжив навчання у Хмельницькому радіотехнічному училищі.

Все свідоме життя мріяв бути військовим. У 1986 році пішов служити в армію на військову строкову службу. Закінчив курси прапорщиків, після чого залишився в армії за контрактом. У 1989 році одружився. Разом з дружиною виростили двох синів, мають онуків. Побудували власний будинок. У 2014 році одним із перших пішов на захист своєї сім’ї, родини, України беручи участь у АТО, - зазначили в Острозькій міській раді.

Зі спогадів на похороні, Віктор Шиндерук був одним із тих захисників України, які вийшли зі страшного Іловайського котла, - пише онлайн-видання Район.Острог.

Повернувся з АТО через півтора року. Було багато задумів та планів. У березні 2022 року Віктор знову без вагань став на захист своєї держави. Він був справжнім патріотом, дуже любив своїх рідних, любив рідну землю, любив життя. Але війна забрала його від сім’ї та родини, - згадують про Героя на сайті Острозької міської ради. 

Воїн загинув 15 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в Донецькій області, внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу. Герою назавжди залишилося 55 років.

Співчуття рідним та близьким захисника.

Вічна пам'ять Герою!