У Рівному біля шиномонтажів утворилися черги. Пов'язане це з наближенням зими. Водії масово змінюють літні шини на зимові. Скільки це вартує та що очікувати від погоди, у сюжеті Владислава Стецюка.

Олександр приїхав на шиномонтаж, аби змінити літні шини на зимові. Каже, це важливо, адже зменшує кількість ДТП.

Василь - військовий Збройних сил України. Приїхав на шиномонтаж, аби змінити диски до коліс. Його пропустили без черги та зробили усі маніпуляції безплатно.

Менеджер шиномонтажу Олена Пупишева каже, вже кілька тижнів на СТО забито автівками. Водії масово переходять з літніх на зимові шини. За день може бути понад 50 клієнтів. Вартість цієї послуги стартує від восьмисот гривень.

Майстер шиномонтажу Руслан Тиховський каже, кількість клієнтів у рази збільшилась. Та пропри це встигають усім замінити шини.

Хоч у правилах дорожнього руху не вказано, що потрібно переходити на зимові шини та поліцейські наголошують, це може врятувати життя водія.

На Волині та Львівщині вже випав першій сніг. Синоптики прогнозують, що у нашому регіоні опади очікується вже цього вечора, 17 листопада.

Додає, сніговий покрив стійким не буде. На вихідних опадів не очікується. Добова температура коливатиметься від 0 до 3 градусів тепла.

Читайте також: У Рівному привітали найкращих студентів навчальних закладів нашої громади