Пам'яті тренера: на Рівненщині два дні змагалися борці. На Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби зібралися 270 учасників. Змагання присвячені пам'яті заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Павла Леонтьєва. Більше про це - далі.

270 учасників та 25 команд майже з усіх регіонів країни зібрав турнір з греко-римської боротьби пам'яті Павла Леонтьєва. Наставника, який виховав для Рівненщини не одне покоління сильних спортсменів.

Найбільшу кількість учасників представила Рівненщина. Один з них рівнянин Михайло. Боротьбою займається 7 років. Змагається у ваговій категорії 48 кілограмів серед 14-річних спортсменів.

Учасники розподілені на різні вікові та вагові категорії: від 5 до 16 років та від 26 кг до 85 кг. Змагання тривали 2 дні.

Захід був присвячений пам'яті Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Павла Леонтьєва. Видатного спортсмена тут пригадують лише з теплими словами.

Для борців ці змагання - можливість підготуватися до майбутнього Чемпіонату України. А для організаторів змога вшанувати свого видатного тренера.

Читайте також: У ДТП на Рівненщині травмувалися 5 людей: слідчі відкрили кримінальне провадження