В пам'ять про Героя України. У Рівному провели обласний турнір з регбі пам'яті Володимира Стельмаха. Чоловік раніше грав за місцеву команду з цього виду спорту. Далі пішов захищати Україну від окупантів. У березні 2022 року Володимир загинув вступивши у двобій з ворожим танком. На турнір пам'яті приїхали десятки юних регбістів з 4 областей.

Так розпочався турнір пам'яті Героя України з Рівного Володимира Стельмаха.

Вадим Темнюк гравець регбійного клубу "Рівне". Цим видом спорту займається вже 6 років. Каже, важливо шанувати пам'ять полеглих Героїв, які своєю жертвою дають їм змогу продовжувати займатися спортом.

Матір Володимира Стельмаха Зінфіра каже важливо, аби пам'ять про її сина не згасала у людей. Адже кожен має знати, якою ціною дається перемога.

Володимир Радчик - перший тренер Володимира Стельмаха з регбі. Каже, він був сумліним та хорошим гравцем.

Окрім цього, 1 жовтня 26 років тому відбувся перший офіційний матч з регбі в Рівненській області. Відтепер у цей день щороку відбуватиметься турнір пам'яті Володимира Стельмаха.

На турнірі брали участь 5 команд з 4-рьох областей. На гравців очікували призи із пам'ятним зображенням Героя України.

Нагадаємо, Володимир Стельмах загинув 11 березня на Київщині. Він врятував життя чотирьох побратимів та вступив у двобій з ворожим танком. До слова, на турнірі пам'яті Героя перемогла команда Буревісник з Хмельницького. Рівняни здобули срібло.