Перший міжнародний старт і одразу з медалями. Спортсмени з Рівного взяли участь у відбірковому етапі кубка Європи з джиу-джитсу. У складі збірної України вони вибороли одне золото та два срібла. Ілля Томашевський поспілкувався зі спортсменами й розповість більше.

12-річний Назар підіймається на першу сходинку. Він отримав свою дебютну золоту медаль на Міжнародних змаганнях. Рівнянин був у складі збірної України на відбірковому етапі кубка Європи з джиу-джитсу.

Налаштував себе Назар на відмінно. Адже у всіх 4-ох сутичках спортсмен переміг достроково, больовими задушливими прийомами.

Разом із Назаром у складі збірної України був і Олександр Федорков. Його вагова категорія до 60 кілограмів. 14-річнийрівнянин впевнено переміг у трьох сутичках, але зупинився за крок до золота. У фіналі зійшовся з українцем з Кривого Рогу.

Отримав срібло і Владислав Столяров. Він теж був кращим у трьох поєдинках у ваговій категорії до 55 кілограмів. У фіналі зійшовся із ще одним українцем з Києва і теж поступився за очками. Змагання у Чорногорії були для нього першим Міжнародним досвідом.

Своїми результатами хлопці завдячують тренерці. Олена Ліснічук результатами хлопців задоволена. Адже готувалися до відбіркового етапу Кубка Європи близько трьох місяців. Інколи працювали по два тренування на день. І кожен з її підопічних отримав медаль.

Зі слів тренерки, завоювавши призові місця на відбірковому етапі, ці спортсмени зможуть представляти Україну на чемпіонаті Європи 2024.

Читайте також: «Сильні України»: У Рівному змагалися військові та ветерани війни (ВІДЕО)