У Рівному відбувся фінальний етап змагань «Сильні України». Участь у ньому взяли 130 військових та ветеранів війни. Демонстрували силу жінки та чоловіки. Як все було, бачив Павло Невесенко.

Нацгвардієць Євген Лисенко у високому темпі вижав 60 кілограмів 59 разів. На змагання "Сильні України", потрапив випадково, просто прогулювався біля торгового центру де проходило спортивне дійство - вирішив зареєструватись.

Участь у фінальному етапі сильні України взяли 130 захисників і захисниць. Серед них і Юлія Романюк. Дівчина каже, хотілося б здобути якусь нагороду, втім у цих змаганнях головне не перемога, а участь.

Такої ж думки і інструктор з мінної безпеки Сергій Микосянчик. Він переконаний - ці змагання це гарна можливість військовим та ветеранам війни відволіктися від жахіть війни.

Змагання "Сильні України" організовує Федерація стронгмену України. Учасники змагань показують результати фізичної підготовки в таких видах як жим лежачи, веслування на тренажері та швидкість на аеробайку. Долучилися до змагань і військові з Рівненського навчального центру.

Головний суддя змагань Василь Вірастюк переконує, спорт - це один з головних елементів фізичної та психологічної реабілітації військових. Тому й вирішили провести ці змагання для наших захисників.

Організатори та учасники змагань впевнені, такі спортивні заходи дають позитивні емоції, гарний настрій, об’єднують людей, нагадують, що є чимало людей, які постраждали від війни.

Читайте також: Воїн із Рівненщини, якому хірурги врятували ногу від ампутації, взяв участь в «Іграх Нескорених»