Домашні смаколики, страви на грилю, прохолодні напої, сувеніри ручної роботи та багато іншого. Цими вихідними жителі Костопільської громади ярмаркували. Усе задля того, щоб зібрати кошти для Збройних Сил України.

Благодійний ярмарок розгорнувся у парковій зоні біля річки Замчисько. Тут можна було не лише смачно поїсти, а й з користю провести час. Організатори заходу подбали про розважальну програму: творчі майстер-класи, боді-арт, написання листів-побажань захисникам та традиційний аукціон військового знаряддя.

Також на ярмарку виступили місцеві таланти. Вихованці дитячої школи мистецтв, Центру дитячої та юнацької творчості та Центру культури і дозвілля продемонстрували місцевим та гостям свою професійність та майстерність.

На згадку про гарно проведений час кожен мав змогу зробити фото. На ярмарку розташували фотозону із квітів.

Нагадаємо, під час минулого ярмарку до Дня міста було зібрано майже 400 тисяч гривень. За ці кошти закупили три безпілотника "Mavik". Цього разу спільними зусиллями вдалось зібрати майже 242 тисячі гривень!

Подібні ярмарки вже стали традиційними у Костопільській громаді. Щоразу місцеві жителі все активніше долучаються до подібних заходів і вкотре доводять, що український дух незламний та непереможний!

Про це інформує пресслужба Костопільської міської ради.

Читайте також: Як у Рівному за три години зібрали 270 тисяч гривень на ЗСУ (ВІДЕО)