Зібрали гроші на три «мавіки» для військових. У Рівному провели благодійний футбольний матч. Грали "збірна Вереса" проти "збірної Артистів України". На стадіоні Авангард зібралися легенди футболу, блогери, актори, музиканти та інші. Мета - зібрати 270 тисяч для батальйону рівненських військових. Більше про цю подію - дивіться далі.

Ось так виглядає роздягальня збірної Артистів України з футболу. Тут блогери, актори, музиканти та легенди футболу. Один із них Іван Марунич, автор хіта "Пес Патрон". Приїхав у Рівне з Чернівців на благодійний матч.

У складі збірної Вереса теж не мало відомих облич. В команді також є відомі блогери і футболісти, але їх об'єднує те, що усі вони невід'ємно пов'язані з містом Рівне, або ж місцевим спортом.

На цьому матчі були й присутні вболівальники, які долучилися до збору коштів. А саме придбаними квитками та коштами за лоти із аукціонів.

Мета благодійного матчу — зібрати 270 тисяч на дрони для ЗСУ.

Ціль вдалося виконати, а от гра між командами завершилась з рахунком 3:3. У післяматчевій серії пенальті перемогу таки здобула збірна "Вереса".

Читайте також: На Рівненщині у пам`ять про загиблого воїна дружина відкрила спортмайданчик