Хлопчик-богатир. У Рівному, у родині військового, народився малюк з вагою 6 кілограмів 330 грамів. Це рекорд не лише для медичного закладу, а й для України у цьому році. Для батьків така вага дитини стала справжнім шоком. Як почувається мама та її син-богатир, дивіться далі у сюжеті.

Дмитро тримає на руках новонародженого сина. У військового з'явився на світ справжній козак, вага малюка 6 кілограмів 330 грамів. Пригадує свої перші емоції, коли про це дізнався.

Породілля каже, на 30 тижні вагітності зрозуміла, що дитина буде великою. До пологів вже було важко ходити.

Хлопчик народився шляхом кесаревого розтину. Мама та малюк почуваються добре. Вже підібрали сину ім'я, назвали Остапом. У подружжя це вже друга дитина. Старшому Богдану 4 роки. Хоча він народився з вагою двічі меншою від брата, та все ж у родині вже кілька поколінь народжуються великі діти. Кажуть, спадковість.

Ангеліні 31 рік, а Дмитру 36. Родина проживає у Рівному, хоча чоловік родом з Полтави. Дмитро військовий. Сім років служить у збройних силах України.

Неабияк хвилювались при пологах Ангеліни й медики. Знали, що дитинка має народитись велика. Щоправда, не очікували, що аж на стільки.

6 330 грамів і зріст 65 сантиметрів. Медики кажуть, це вже параметри тримісячної дитини. Малюк - богатир це рекорд не лише для рівненського пологового будинку, а для усієї України у цьому році.

Тим часом Ангеліна вже з нетерпінням чекає повернення додому, аби познайомити синів. Старший брат ще не бачив молодшого. Водночас молода матуся радить жінкам не боятись і народжувати у час війни. Адже діти - це продовження роду і нашої держави.

Читайте також: Відзначатимуть по-різному: яким буде 1 вересня для школярів Рівненщини