Вперше за 13 років Суперліга знову у Рівному. Баскетбольний клуб "Рівне" вийшов у найелітнішу лігу України. Зараз тренуються та підсилюються новими гравцями. Більше, далі у сюжеті.

Суперліга повертається у Рівне. Місцева баскетбольна команда вийшла у найелітнішу лігу України. Минулого сезону виступала у Вищій лізі, в якій змогли досягти першості. Капітан БК "Рівне" Тарас Шанюк каже, шлях до найвищого дивізіону був важким.

Зараз команда старанно готується до нового сезону. Для кращих результатів підсилюється новими гравцями. Одним з таких став Максим Мочалов. Він перейшов з харківського "Політехніка". Там він був лідером команди. Каже, тренування у БК "Рівне" важчі ніж у попередньому клубі.

Також до рівненської команди повернувся Артем Водолазський. У минулому сезоні грав за "Говерлу", що виступає в Суперлізі. Ділиться, у БК "Рівне" хотів повернутися.

У БК "Рівне" продовжують шукати нових гравців. Склад ще неукомплектований. Є багато позиційних прогалин.

Президент БК "Рівне" Сергій Ліщук каже, планують запросити гравців за кордону, адже ринок українських баскетболістів значно скоротився.

13 років тому у Суперлізі виступав рівненський "Пульсар". Тепер представляти регіон буде БК "Рівне". Ціль на сезон - мінімум середина турнірної таблиці. Стартує Суперліга на початку жовтня.

Читайте також: Команда рятувальників Рівненщини посіла ІІ-ге місце в обласній "Динаміаді – 2023" з рукопашного бою