Найкурйозніший гол року. Верес 19 серпня приймав Ворсклу у рамках 4-го туру Української Прем'єр Ліги. Рівняни програли, забивши у ворота полтавського суперника лише один гол, але стався він не без допомоги гостей. Як пройшов поєдинок та що кажуть гравці - дивіться далі.

4 гри нового сезону вже позаду. Рівненський "Верес" цими вихідними приймав вдома Полтавську "Ворсклу". Обидві команди не мали жодної перемоги у новому сезоні, до цієї гри. Тож поєдинок на Авангарді розпочався жваво і не без помилок. Полтавці вийшли вперед уже на 6-й хвилині зустрічі – захисник "Вереса" Валерій Кучеров зрізав м'яч у власні ворота.

На 18-й хвилині команда Віктора Скрипника вже подвоїла свою перевагу в рахунку.

Проте вже за дві хвилини рівненський клуб скоротив відставання. Гравці "Ворскли" припустилися жахливої помилки й самі "привезли" надзвичайно курйозний гол.

По тому гра вщухла і цікаві моменти з'явилися наприкінці другого тайму. Спроби господарів відігратися до фінального свистка успіхів не принесли. За хвилину до кінця основного часу рівняни залишилися в меншості – пряму червону картку заробив нападник Максим Марусич.

Та все ж шанси хоча б зрівняти рахунок були. Однак Микола Гайдучик забив з офсайда.

Відтак, гра завершилась із рахунком 1:2 на користь "Ворскли".

Натомість Верес зазнає вже третьої поразки в українській першості. І займає передостанню - 15 сходинку у турнірній таблиці.

Читайте також: Рівненський "Верес" запускає новий проєкт - "Футбольний турист" (ВІДЕО)