Проблема телепулу , футбольний туризм та фінансові складнощі. Про це та багато іншого розповів власник народного клубу "Верес" Іван Надєїн на пресконференції. Більше дивіться далі у сюжеті.

Рівненський Верес запускає новий медійний проєкт - "Футбольний турист". Про це повідомив президент клубу Іван Надєїн. Його суть - кожен охочий може стати офіційним гравцем команди та навіть зіграти в Прем'єр-лізі. Варто лише заплатити 500 тисяч гривень. Але є одне але. Потрібно виграти аукціон за місце. І хоча й така ініціатива викликала чимало дискусій у соцмережах, Іван Надєїн пояснює такий хід наступним чином.

Також Іван Надєїн висловив свою думку і про телепул - трансляції матчів прем'єр ліги. Він не розуміє дії керівництва ліги, бо весь світ заробляє на телевізійних правах, а в УПЛ клуби платять за трансляції.

Поговорили і про старт Вереса в УПЛ. Доробок рівнян - дві поразки, та нічия з Шахтарем. Іван Надєїн каже, хотілося б вигравати, але у Вереса малий бюджет на трансфери футболістів, відтак важко конкурувати з іншими, клубами Прем'єр-ліги .

Вже завтра, 19 серпня об рівненський Верес, у власних стінах зіграє проти полтавської Ворскли. Початок матчу о 15 годині. 

Читайте також: На Рівненщині найкращим учням, студентам та діячам культури і мистецтва Рівненщини вручили премії та стипендії