Сьогодні, третього липня, близько 07:30 до поліції надійшло повідомлення 42-річного рівнянина, що біля дверей квартири за місцем проживання він виявив поховальний вінок.

Слідчо-оперативна група встановила, що чоловік працює головним редактором інформаційної агенції. В коридорі загального користування невідомі поклали ритуальний вінок із надписом, який містив прізвище заявника. Хто б це міг зробити, потерпілий не підозрює.

Як відомо, вінок принесли під двері відомого у Рівному журналіста Влада Ісаєва. Про це він првідомив на своїй сторінці у Фейсбук:

Поки наші доблесні правоохоронці вже третій тиждень шукають (або роблять вигляд, що шукають) паліїв мого авто, от такий «подаруночок» я сьогодні зранку виявив під дверима своєї квартири, коли виходив на пробіжку.
То що там, кажете безпечно місто? Чи 90-ті повертаються? - так прокоментував Влад Ісаєв цю ситуацію на своїй сторінці.

Працівники поліції провели огляд місця події та вилучили речові докази.

Слідчі Рівненського районного управління внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом погрози журналісту, у зв’язку із здійсненням ним законної професійної діяльності, за частиною 1 статті 345-1 Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські проводять невідкладні слідчі дії щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, 15 червня цього року Владу Ісаєву спалили автомобіль.

Читайте також: Ударив молотком по голові знайомого: дубенчанина затримали за скоєння тяжкого злочину