Традиційний турнір з баскетболу серед юнаків та дівчат провели у Рівному. Приурочили спортивне дійство до Дня Конституції України. Баскетбольні баталії розгорнулися на відкритому майданчику у парку Шевченка. Як все було, дивіться далі.

Кілька десятків хлопців та дівчат зібралися позмагатися у грі баскетбол три на три. Серед них 17-річний вихованець спортивної школи Ігор Черненков.

Свою команду жартома назвали "Гномики". Втім з наступного сезону хлопець виходить на серйозний рівень, гратиме за колектив БК "Рівне".

Грали на відкритому майданчику і більш юні спортсмени. Володимир Сасько 4 роки займається баскетболом. В майбутньому хоче стати професійним спортсменом і знає на кого варто рівнятися.

У змаганнях взяли участь 9 команд двох вікових груп - 2009 та 2006 року народження. Особливість баскетболу три на три полягає у тому, що дві команди грають на одне кільце та впродовж семи хвилин мають набрати якомога більше очок.

Ще одна особливість змагань приурочених до дня Конституції України - це те, що дівчата грають також проти хлопців. І дають своїм супротивникам гідну відсіч на майданчику.

Читайте також: Рівненські спортсмени успішно виступили на чемпіонату України з легкої атлетики