У Рівному звільнили з роботи водія маршрутки, який образив матір загиблого українського Героя. Водій громадського транспорту нахамив матері загиблого військового Богдана Гордійчука та відмовив їй у пільговому перевезенні. Жінку також вразило те, що пасажири при цьому "незворушно сиділи". Сьогодні ж, водія 38 маршрутки викликали "на килим" у міську раду. Чим завершилась зустріч - знає Владислав Стецюк.

Так пані Людмила згадує нещодавній інцидент у маршрутці №38. Жінка хотіла проїхати по посвідченні у громадському транспорті. У Людмили Марчук загинув син на війні. Та замість того, щоб провести жінку безкоштовно, водій автобуса, Василь Бондарець, образив її. Ця історія набула розголосу у соціальних мережах. Тепер водія автобуса та представника власника маршруту викликали у міську раду.

Водій автобуса, Василь Бондарець, вибачається перед матір'ю загиблого героя. Мовляв, не хотів її образити.

Людмила Марчук каже, їй важко було перенести такий удар по її почуттям. Та все ж вибачає водія.

Начальник управління транспорту і зв'язку, Василь Сливка, каже, у Рівному велика нехватка водіїв та Василя Бондарця потрібно було звільнити.

Аби надалі уникнути таких інцидентів, для водіїв та пасажирів розроблять спеціальну пам'ятку.

На наступному тижні у міській раді зберуть усіх перевізників Рівного, аби провести з ними інформаційно-профілактичну роботу та показати як виглядатиме нова пам'ятка.

Читайте також: Поклав життя за Україну: У Рівному прощалися з Героєм Юрієм Данилюком (ВІДЕО)