Юні чемпіони. У Рівному нагородили переможців та призерів футбольного турніру юнацької ліги Вересу. 86 команд та понад 1500 дітей. Турнір проходив у різних вікових категоріях. Хто здобув перемогу, знає Владислав Стецюк.

Так юні футболісти радіють перемозі на Veres Junior League. Семирічні діти з ФК "Лідер" за сезон здобули 12 перемог з 14 зіграних ігор. За це і отримали кубок ліги. Радіють успішному сезону.

Тренерка команди ФК "Лідер", Катерина Денисова каже, доклали усіх зусиль, аби здобути цю перемогу. Головне - це емоції дітлахів.

Семирічний Назар - гравець ФК "Костопіль". На турнірі зайняли 3 місце. Радіє, забитим голам.

Матвій теж грає за ФК "Костопіль". Каже, непогано виступили, але в наступному сезоні прагне здобути першість. В майбутньому хоче бути як його футбольні кумири.

Спершу ліга розпочиналась з Veres Junior Cuз - турнір в якому брали участь 8 команд і тривав кілька днів. Потім організатори вирішили залучити більше дітлахів та команд.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль каже, важливо аби під час війни спорт і зокрема дитячий футбол, розвивались в регіоні.

Для розвитку футболу у Рівному, планується виділити кошти з міського бюджету на футбольну академію.

Загалом перше місце серед 15-тирічних юнаків здобула ДЮСШ Дубно. Кубок вікової категорії 12-13 років - підняла ДЮСШ Верес. Першу сходинку турнірної таблиці Veres Junior League 2011 року народження, посіла ФК "Здолбунів-ДЮСШ". У віковій категорії 10-11 років - Адреналін, 9-10 - Олімп, 8-9 років - ДЮСШ Верес 2014.

Читайте також: Електросамокати на дорогах Рівного: керманичам двоколісних нагадують про дотримання ПДР та бережне ставлення до майна (ВІДЕО)