Електросамокати на дорогах Рівного. Водії та пішоходи скаржаться на водіїв двоколісних. Бо вони часто не знають правила дорожнього руху і наражають на небезпеку інших. Тим часом власники електросамокатів теж нарікають на людей, які у них орендують самокати. Бо почастішали крадіжки, а також нищення майна. Більше, дивіться далі у сюжеті.

Так на вихідних вирішили порозважатися в центрі Рівного двоє підлітків. І подібні випадки непоодинокі, розповідає власник електросамокатів, які орендують рівняни.

Крім того, що крадуть та нищать, рівняни ще й не знають правила користування самокатами. А для цього є правила.

Через це нерідко, люди, які беруть в оренду самокати, порушуючи правила дорожнього руху.

Їздити на них може кожен хто має банківську картку, якою приводиться в рух транспортний засіб. З дозволу і у супроводі батьків, кататися на них можуть і діти, тільки не на проїжджій частині. У селах, це чи не основний вид транспорту. Кермують самокатами і восьмирічні діти.

Відповідальність за дотримання правил безпеки при користуванні електросамокатами, несуть клієнти. У випадку дітей, їхні батьки. Власник цих транспортних засобів, закликає рівнян не паркуватися посеред тротуару і уважно читати правила їх використання, перш ніж стати на двоколісний. Водночас водіям самокатів потрібно знати правила дорожнього руху і пам'ятати, що вони теж є учасниками дорожнього руху. 

Читайте також: У Вараському районі поліцейські викрили підпільний цех з обробки бурштину