Вчора, 24 травня, збірна ГУНП в Рівненській області та представники шістьох команд із різних силових структур взяли участь у благодійному турнірі на підтримку Збройних Сил України. Про це інформують в поліції Рівненщини.

Змагання організувала обласна організація ФСТ "Динамо". Обов’язковий внесок - 3000 грн із кожної команди. Відтак, зібрану 21 тис. грн передали для потреб ЗСУ.

Перемогу виборювали працівники ГУНП, ГУ ДСНС, Нацгвардії, Служби судової охорони, Рівненського РУП, прокуратури області, управління поліції охорони.

Професійну гру продемонстрували всі спортсмени. Утім, за результатами зіграних матчів у напруженій боротьбі перше місце посіла збірна Головного управління поліції, "срібло" - в ГУ ДСНС, а "бронза" - в Рівненської обласної прокуратури.

Учасників змагань привітали керівники регіональних відомств, а також голова Рівненської ОВА.

Черговий благодійний турнір — це наш маленький внесок у наближення Перемоги, для підтримки наших захисників, - зазначив очільник поліції Рівненщини Олександр Ганжа. - Крім того, це і вдосконалення фізичної форми, гартування командного духу. Тому бажаю усім учасникам подальших спортивних досягнень і звісно - перемог.

Читайте також: У Рівному відзначили переможців олімпіади "Знавці Біблії" (ВІДЕО)