У Рівному відзначили юних знавців Біблії. Така Олімпіада пройшла на Рівненщині вшосте. Цьогоріч у конкурсі взяли участь понад 25 тисяч учнів нашого регіону. Організатори розповідають, таким чином сприяють духовно-моральному вихованню дітей і молоді нашої держави на біблійних цінностях. Павло Невесенко продовжить.

У Рівному відзначили переможців та призерів олімпіади знавці біблії. Відповідний конкурс на Рівненщині провели вшосте.

Серед переможців - 9-річна Дарина. Дівчинка переїхала жити в Дубно з окупованого Мелітополя. Любов до Біблії Дарині привили мама та Бабуся. Дівчинка розповідає, чому людям варто прочитати Біблію, та ділиться найулюбленішою частиною з неї.

Перший заступник голови Рівненської ОВА з дитинства читає Біблію. Його дідусь був пастором однієї з церков. Чиновник переконаний, якби усі представники влади читали священну книгу, то Україна була б заможною державою.

Цьогоріч участь в олімпіаді взяло понад 25 тисяч школярів з Рівненщини. Це найбільший показник за усю історію проведення конкурсу. Таку ініціативу запровадила Українська церква християн віри Євангельської та благодійний фонд "Живи Україно".

10-класник, учень Зорянського ліцею Максим Кучміч переконаний, Біблія - це духовна книга для кожної людини. Зізнається, вона навчає людей правильним речам та вмінню сприймати цей світ через духовну складову.

У Рівному нагородили 27 переможців олімпіади "Знавці біблії". Однак, це лише один з проміжних етапів. Організатори сподіваються, їм вдасться долучити до конкурсу усі громади нашого регіону, бо саме духовно-моральне виховання дітей може зміцнити Україну.

Читайте також: На Рівненщині понад 43% учнів обирають профтех освіту після школи