Мій тато - Герой. У Рівному відбувся концерт пам'яті загиблим воїнам з Рівненщини. Особливість дійства в тому, що на сцені міського будинку культури виступали і діти, чиї батьки віддали життя за Україну. Зі сцени прозвучали дев’ять історій-спогадів, дев’ять творчих номерів, абсолютно різних за жанрами. А дехто вперше виступав на сцені у Рівному.

Батько Анжеліки Приступи загинув на Харківщині боронячи країну. Дівчина зізнається сьогодні їй важко було виступати. Втім, вона сподівається, що десь на небесах тато бачить її виступ і радіє.

Справою честі для Северина Козлишина було виступити на сцені. Хлопець 6 років займається народними танцями. Його тато-герой постійно підтримував сина у цьому починанні.

Проєкт мій тато герой зібрав 9 дітей чиї батьки загинули захищаючи Україну. Усі вони показували різноманітні номери на сцені МБК. Кожному виступу передувало відео-інтерв'ю з кожним учасником проекту. Діти щиро розповідали про своїх татусів-Героїв.

Організатори проєкту запевняють-  будуть і надалі проводити подібні концерти в пам'ять про тих, хто загинув на війні та тих, хто нині на фронті.

Читайте також: "Маріупольський гарнізон": У Рівному провели мотопробіг в підтримку полонених Азовсталі (ВІДЕО)