Байкери провели у Рівному благодійний мотопробіг. Приурочили його до річниці полону оборонців Азовсталі. На прохання батьків одного з полонених представники громадської організації "Вояцький визвіл" за підтримки мотоспільнот Рівного, Львову, Звягеля, Житомира та Києва проїхали всією Україною, аби нагадати громадськості - в полоні знаходиться ще чимало оборонців Маріуполя. Рівне стало проміжним містом мотопробігу.

У центрі Рівного гучний рев залізних коней. Сюди з'їхались байкери зі всієї України, аби підтримати оборонців Азовсталі, які вже рік знаходяться у полоні.

Син Надії Олександр Загрядка нацгвардієць, який боронив Маріуполь 86 днів. Вже рік знаходиться у полоні. Там зустрів своє 21 річчя. Батьки полоненого зауважують, ще дуже багато наших захисників знаходяться у полоні. Тому й організували Мотопробіг Маріупольський гарнізон - рік полону.

Аліна Паніна боронила Маріуполь на Азовсталі. 5 місяців провела у російському полоні. Дівчина як ніхто знає, які жахіття доводиться терпіти українцям у полоні. Відтак, закликає не мовчати, бо підтримка суспільства дуже важлива для наших захисників і захисниць.

Наречений Анастасії Македонської рік знаходиться у російському полоні. Дівчина прийшла на мотопробіг, аби нагадати суспільству - потрібно боротися за визволення захисників Маріуполя.

Після Рівного байкери поїхали у Звягель та Житомир. Завершився мотопробіг у Києві. До слова, нині у російському полоні перебуває понад 2000 тисячі оборонців Азовсталі.

Читайте також: «Я маю ПРАВО на життя»: школярів з Рівненщини запрошують долучитися до участі у Всеукраїнському конкурсі есе та малюнків