У Рівному нагороджували лауреатів та учасників Всеукраїнського конкурсу "Я - журналіст". Цьогоріч учні 8-11 класів у своїх роботах розповідали світові про незламність українців. У конкурсі взяли участь понад 800 дітей. Переможців нещодавно нагородили у столиці. У Рівному сьогодні відзначили лауреатів та учасників.

Галина навчається у 10-му класі. Вона лауреатка Всеукраїнського конкурсу "Я-журналіст". Цього року учасники писали про незламність українців. Галина присвятила свій твір батьку, який загинув на війні.

Ділиться, писати твір про батька було важко.

Твір Галини відзначив і начальник Рівненської ОВА, Віталій Коваль.

Всеукраїнський конкурс "Я-Журналіст" бере початок з Рівненщини. Саме тут Віталій Голубєв його започаткував ще 14 років тому. Спершу це був обласний конкурс та згодом набув статусу Всеукраїнського. Засновник ділиться, останні роки з нашого регіону робіт надходило найменше та не цьогоріч.

З Рівненщини дві роботи зайняли призові місця на Всеукраїнському рівні. Тому було прийнято рішення відзначити і інших учасників з області.

Загалом до конкурсу долучилось понад 800 дітей. Це рекордна кількість учасників. Цього року у конкурсі переміг учень з Миколаєва. Його роботу визнали найкращою. Школяр отримав ноутбук.

Читайте також: 15 публічних бібліотек Рівненщини відібрали для участі в проєкті "Розвиток спроможності бібліотек – Хабів цифрової освіти"