Клубний антирекорд. Рівненський "Верес" цими вихідними вдома приймав команду із Закарпаття - "Минай". Обидва клуби показали хороший матч і обмінялися голами. Як пройшов поєдинок - дивіться далі.

Рівненський "Верес" вкотре проводить матч на рідному, оновленому стадіоні Авангард. Однак, основна команда Вересу поки що не перемагала на цьому полі. Тож гра проти "Минаю" була принциповою.

Перший тайм матчу вийшов небагатим на моменти, а вже на старті другої половини команди швидко обмінялися забитими м'ячами.

На 55-й хвилині рахунок відкрив Близниченко, який перетворив на гол перший же шанс своєї команди після перерви - точним ударом метрів з 12-ти пробивши у правий нижній кут. Відповідь "Миная" не змусила на себе довго чекати - вже в наступній атаці захист "Вереса" забув на дальній штанзі Твердохліба і той у дотик завершив скидку від Рогозинського. Далі ініціатива повністю перейшла до гостей, але ті свої шанси забити ще раз не використали.

Відтак, команди усе вирішили за 6 хвилин матчу. Під завісу поєдинку "Верес" перехопив контроль над м'ячем і великими силами пішов уперед. Але це не дало бажаного результату.

Після цього матчу "Верес" посідає 12-те місце в УПЛ. У наступному турі команда з Рівного 28 квітня прийматиме "Львів".

 Читайте також: Рівненські баскетболісти стали Чемпіонами України