Вчора, 22 квітня, відбувся матч рівненського клубу "Верес" із закарпатським "Минаєм". Гра завершилася нічиєю.

Головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Вірт поділився емоціями після нічиєї у домашній грі з "Минаєм".

- Зустрічалися дві рівні команди. Вважаю, що нічийний рахунок - справедливий. Сьогодні було багато тактичної боротьби. Ми прекрасно розуміли, що поразка лише ускладнювала нашу ситуацію. Тому, налаштовувалися лише на перемогу.

Можу сказати, що забитий гол не додав нам впевненості. Навпаки - почалися незрозумілі дії футболістів. Що й призвело до пропущеного м'яча. Знову пропускаємо після елементарної атаки. Не можна так легко дозволяти супернику забивати. Підсумок гри - на табло.

В нас тренуються дванадцять футболістів. Ротація - взагалі відсутня. Кого могли змінити перед грою - це Дахновського на Блізніченка і Когута на Ющишина. Футболісти з U19 поки далекі від гри в основі.

Також Юрій Вірт пояснив заміну Когута на Ющишина, мовляв "у весняних іграх Богдан зіграв не на своєму рівні. Тому дали шанс Вадиму. Він на рівні зіграв. За виключенням одного епізоду. Хто сильніший - той і грає у старті".

Головний тренер "Минаю" Володимир Шаран, коментуючи гру гру своєї команди у матчі проти Вереса, сказав, що перемоги заслуговували обидві команди, втім обом не вистачило майстерності:

- Обидві команди, які зустрілися сьогодні на полі - чимось схожі. За підбором футболістів, за малюнком гри. Сьогодні ми намагалися комбінувати на такому прекрасному полі. Але і нам, і господарям - не вистачало майстерності. Це футболісти намагалися компенсувати самовіддачею і бійцівськими якостями. Бо нічия не влаштовувала жодну з команд.

Гра була рівною. Нічия - справедлива. Але на перемогу заслуговували обидві команди.

Звісно, ми хотіли перемогти. Але і нічиєю задоволені. Бо грали на виїзді, була важка дорога. Боротьба триває. Ще вісім поєдинків попереду. І кожен з них - вирішальний.

Читайте також: Матч рівненського "Вереса" із закарпатським "Минаєм" завершився нічиєю