Фото ілюстративне
Вже цього тижня комунальні служби Рівного розпочали підготовку кладовищ міста до Великодніх свят та Провідної Неділі.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської міської ради.

Трест зеленого господарства, міське ШЕУ та КАТП-1728, "Спецкомбінат - ритуальна служба" вже проводять прибирання на території кладовищ: вивозять сміття, підвезено білий пісок та чорнозем, який люди використовують для посипання навколо могил.

Працівники "Спецкомбінат - ритуальна служба" також займаються підготовкою цвинтарів до поминальних днів. Проводиться і ремонт на кладовищах міста.

Для зручності рівнян, щоб потрапити до кладовища, організують додаткову кількість одиниць техніки. Маршрутки, які матимуть таблички з написами "Кладовище Нове", будуть традиційно курсувати за своїм маршрутом, кінцевою точкою буде кладовище. Рух приватного транспорту буде обмежено.

Важливе прохання до водіїв: не накопичувати у великих кількостях транспорт, користуватися для доїзду до кладовища громадським транспортом. А під час паркування слідкувати за правильністю паркування авто. Також залучать інспекторів Муніципальної варти до чергування на цій ділянці для того, щоб все пройшло максимально злагоджено, - повідомили у міській раді.

Роботи з благоустрою будуть тривати далі. 

Читайте також: Що не так з будівництвом біля архітектурної пам'ятки у Рівному? (ВІДЕО)