Тимчасово виконуючим обов’язки став майор поліції Віталій Майдан. До цього він майже чотири роки був начальником сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Демидівка) ВП № 1 (смт Млинів) Дубенського РВП.

Нового керівника особовому складу представив сьогодні, 11 квітня, т.в.о. заступника начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Валуйський.

«Досить небезпечною специфікою району є те, що територія — прикордонна, — підкреслив під час робочої зустрічі Олександр Валуйський. — Тож максимальні зосередженість та увага у протидії злочинності, під час проведення превентивних заходів і, безпосередньо, на службі. Дотримання дисципліни та законності - передусім».

Він побажав керівникові відділення поліції № 1 (м Дубровиця) Сарненського РВП наснаги й професіоналізму, виваженості та мудрості у прийнятті рішень.

Натомість Віталій Майдан подякував керівництву поліції Рівненщини за довіру та пообіцяв докласти максимум зусиль у забезпеченні правопорядку на ввіреній йому території.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: На Рівненщині СБУ припинила діяльність контрабандистів, які організували збут сильнодіючих речовин до Євросоюзу