Учора, шостого квітня, близько 19-ї години, ТОРівці отримали повідомлення від жителя одного з будинків на вулиці Кулика і Гудачека про те, що сусіди, ймовірно, виготовляють наркотики, тому що з квартири поширюється дуже неприємний запах. Інспектори вирушили за адресою. Про це повідомляють в патрульній поліції Рівненської області.

Двері квартири, на яку вказав заявник, відчинив чоловік. Він запросив поліцейських до приміщення, де вони побачили дим, який просочувався крізь зачинені двері однієї із кімнат.

Чоловік пояснив, що там його власна лабораторія, де він виготовляє наркотичні речовини. Ще він показав патрульним zip-пакет у якому, з його слів, був первітин власного виробництва.

Окрім цього, 43-річний рівнянин продемонстрував поліцейським прекурсори. Як він зазначив, це були червоний фосфор, йод кристалічний, розчин соляної кислоти, ізопропіловий спирт, місткість для мелення пігулок і самі таблетки. А на столі лежала лампа та фольга із нашаруванням білої речовини, - йдеться у повідомленні.

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу і забезпечили охорону місця події.

Надалі обставини справи встановлюють слідчі.

Читайте також: У Рівному ювенальні поліцейські розшукали зниклу неповнолітню