Жителька села Борове, що на Рівненщині, звертається до усіх небайдужих з проханням підтримати петицію, щодо присвоєння звання "Героя України" (посмертно) її чоловіку Ігорю Душенківському 1999 р.н., який загинув у бою на Донеччині 29 жовтня 2022р.

Старший солдат Душенківський Ігор Михайлович став на захист України 08.04.2022 року. В червні 2022 року його взвод відправився в Донецьку область одразу на нульові позиції.

29.10.2022 року під час штурмових дій противника в районі населеного пункту Павлівка Донецької області старший солдат Душенківський Ігор отримав поранення.

При спробі ворога взяти його у полон - гідно, мужньо і нескорено не склав зброю, не підняв руки, вступив в останній бій і загинув.

Не покинувши позиції, в піхоті проти танкового наступу ворога, не здався в полон, а до останнього подиху, зі зброєю в руках стояв на захисті нас і України. Свідомо обрав честь воїна, віддавши своє життя у 23 роки.

Йому було всього 23 роки, але він мужньо і нескорено боровся за нашу землю та волю. Не здався ворогу в полон і отримав кулю в серце, - розповідає дружина загиблого військовослужбовця Маргарита Василівна.

Підтримати петицію можете за посиланням: http://surl.li/gdvns

Читайте також: У Дубні волонтери збирають макулатуру та вторинну сировину, аби допомогти ЗСУ (ВІДЕО)