Рівненські рятувальники разом з працівниками поліції провели з дошкільнятами цікавий та пізнавальний урок безпеки життєдіяльності. Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Сьогодні 30 березня працівники Вараського районного управління та відділення поліції № 1 Вараського РВП ГУ НП в області провели урок з безпеки для вихованців закладу дошкільної освіти с.Каноничі.

Працівники ДСНС розповіли дітям про важливу та небезпечну роботу рятувальників та поліцейських. Пояснили малечі, що користуватися сірниками вкрай небезпечно, а також розповіли про правила поведінки та дії під час пожежі.

Не забули рятувальники нагадати малятам і про мінну безпеку, а саме як виглядають вибухонебезпечні предмети та яку загрозу в собі несуть.

Щоб дошкільнята краще запам’ятали важливі правила безпеки, захід проводився не в приміщенні, а на території закладу. Малятам дали змогу приміряти форму рятувальників та поліцейських та ознайомитися з авто правоохоронців, - йдеться у повідомленні. 

Цей день минув для маленьких українців цікаво та головне корисно, адже здобуті знання з безпеки є життєво важливими, а культура безпечної поведінки, яка виховується ще з дитячих років, в майбутньому допоможе уникнути загрози та врятувати життя.



Наостанок рятувальники вручили дітям повчальні та тематичні матеріали з пожежної безпеки, розроблені у рамках спільної інформаційної кампанії дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та ДСНС України.

Читайте також: На Рівненщині відбувся фінал чотирьох з баскетболу серед юнаків