Рівненщина провела в останню дорогу двох воїнів - Анатолія Ясковця з Березнівщини, Володимира Леуса з Рафалівської громади.

У Березнівській громаді в скорботі попрощалися з воїном Анатолієм Ясковцем. Чоловік із квітня 2022 року перебував у лавах Збройних Сил України. Головний сержант взводу інженерних конструкцій виконував саперні роботи, ремонтував військову техніку. На жаль, війна підірвала здоров’я Анатолія Ясковця і 25 березня 2023 року під час виконання службових обов’язків серце захисника зупинилося. Його земний шлях – зразок людського оптимізму та вірності, кажуть в громаді. Він був шанованою людиною, турботливим сім’янином. Без чоловіка лишилася дружина, без тата - чотири сини та дві доньки.

Рафалівська громада попрощалася із військовослужбовцем Володимиром Леусом. 49-річний житель Великого Жолудська служив кулеметником. На жаль, помер захисник 23 березня 2023 року в розташуванні підрозділу біля села Кам'янське Запорізької області. Серце воїна зупинилося внаслідок інфаркту. Поховали воїна на кладовищі в рідному селі.

Щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовців. Світла пам'ять патріотам нашої держави! 

За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також: Лікування малюванням: на Рівненщині поранених військових реабілітують арт - терапією (ВІДЕО)