У Володимирці не розминулися автомобіль та мотоцикл. Аварія сталася 26 березня близько 17 години. Постраждав 15-річний керманич двоколісного. За результатами огляду на алкотестері — водій автівки тверезий.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 28-річний керманич автомобіля «Volkswagen Passat», 28-річний житель села Собіщиці, на перехресті нерівнозначних доріг не надав перевагу в русі мотоциклу «Loncin» під керуванням 15-річного жителя Володимирця, - повідомила Марія Юстицька, речниця ГУНП в Рівненській області.

Олег УШКЕВИЧ, заступник головного лікаря Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги у коментарі "Рівне 1" повідомив:

В результаті зіткнення молодий хлопець отримав травматичні ушкодження: закритий перелом правого плеча і правого передпліччя. Після надання медичної допомоги він був госпіталізований у Володимирецьку багатопрофільну лікарню.

 За результатами огляду на алкотестері — водій автівки тверезий. Керманич двоколісного був у мотошоломі, втім він не має права керувати транспортними засобами. За результатами огляду на алкотестері — водій автівки тверезий. Керманич двоколісного був у мотошоломі, втім він не має права керувати транспортними засобами. У рамках кримінального провадження автомобіль і мотоцикл вилучені, - додала Марія Юстицька

Читайте також: На Рівненщині поліцейські їхали на виклик про домашнє насильство і виявили незаконний бурштин