Патрульні продовжують виявляти, ймовірно, наркотичні речовини, повідомляє пресслужба патрульної поліції Рівненщини.

Два дні тому, близько 18-ї години, ТОРівці, під час патрулювання на вулиці Павлюченка, звернули увагу на двох перехожих, які різко змінили напрямок руху, коли побачили поліцейських. Під час спілкування чоловіки нервували, що насторожило інспекторів. Тому патрульні провели громадянам поверхневу перевірку.

У одного із них під час перевірки виявили згорток із кристалічною речовиною зеленого кольору, яка схожа на наркотичну.

Схожий випадок трапився вночі, близько 1-ї години, на вулиці В'ячеслава Чорновола. Патрульні під час комендантської години спільно з дільничим офіцером поліції зупинили автівку Infiniti FX. Водій і пасажир постійно плутались у поясненнях та відповідях на поставлені запитання. Тому патрульні вирішили провести поверхневу перевірку.

У пасажира, 41-річного рівнянина, виявили круглий пакунок, загорнутий у гумову рукавичку. Чоловік відмовився повідомляти, що знаходиться всередині. Як з'ясувалося — там був поліетиленовий пакетик із кристалічною речовиною блідо-жовтого кольору.

У двох випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин.

Наркотики завдають непоправних наслідків для вашого здоров’я, а за їх зберігання, розповсюдження та виготовлення передбачена відповідальність., - наголошують патрульні поліцейські.

Читайте також: На Рівненщині поліцейські їхали на виклик про домашнє насильство і виявили незаконний бурштин