У Рівненському районі поліцейський офіцер громади викрив жителя села Весняне на крадіжці. Про це повідомляють в поліції Рівненщини.

Чоловік, якого викрили на крадіжці, наразі звільнений умовно-достроково від відбування покарання за вчинення майнового злочину.

За таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно, в умовах воєнного стану, йому може загрожувати відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Вчора, 22 березня, до поліцейського офіцера Корецької тергромади звернулася 57-річна жителька села Весняне та повідомила, що з її господарства зникли металеві вироби - плита та стовпчики.

У результаті оперативно проведених розшукових заходів правоохоронець встановив, що до злочину може бути причетний 48-річний односельчанин заявниці.

Під час перевірки та спілкування із ним поліцейський з’ясував, що металеву плиту чоловік віддав місцевому жителю, а стовпчики використав у своєму господарстві.

За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі відділення поліції №7 (м. Корець) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування.

Читайте також: Поліцейські розшукують 56-річного рівнянина, який має психічні розлади