Покатались напідпитку і потрапили у ДТП. У Дубенському районі двоє неповнолітніх хлопців вирішили покататись на мотоциклі. Водій не впорався з керуванням, двоколісний з'їхав на узбіччя і перекинувся. Водій, якому 17 років, зараз у реанімації. На рік молодший пасажир не постраждав. Встановлено, що напередодні хлопці вживали алкоголь.

Слідчо-оперативна група Дубенського РВП на місці події встановила, що 17-річний водій мотоцикла "Mustang", не вибрав безпечної швидкості, не впорався із керуванням і допустив з’їзд транспортного засобу на ґрунтове узбіччя з подальшим падінням.

Унаслідок ДТП мотоцикліста госпіталізували в реанімацію, де діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, субдоральну гематому та алкогольне сп’яніння. Його 16-річний пасажир не травмувався. Поліцейські з’ясували, що неповнолітні вживали алкогольні напої, а потому вирішили покататись, - про це розповіла речниця ГУНП в Рівненській області Марія Юстицька.

Відомо, що керманич двоколісного перебував без мотошолому, у нього відсутнє посвідчення водія, а транспортний засіб належить матері друга.

Читайте також: У Рівному через псевдобанкірів чоловік позбувся більше 50 тисяч гривень (ВІДЕО)