Днями завершився прийом робіт на Всеукраїнський конкурс «Я – журналіст». Цьогорічна тема — «Незламність українців». Учасникам конкурсу, а це учні 8-11 класів та студенти, необхідно було розповісти про мужність героїв сьогодення, інформує пресслужба Рівненської ОВА.

Як розповів засновник всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст!» Віталій Голубєв, на конкурс надійшла рекордна кількість робіт від молоді Рівненщини.

«Рівненщина показала приклад усій Україні. Вперше в історії саме наша область дала найбільше учасників - 127. Молодь писала у роботах про наших земляків-героїв, про дітей-переселенців, які зараз на Рівненщині. Є навіть твори від учнів 5-6 класів», - зазначив Віталій Голубєв.

Окремо Віталій Голубєв відзначив Вараську громаду, де старшокласники провели масштабну командну роботу. Учні підготували відео про незламність енергетиків та про волонтерів-вчителів. При цьому задіяли цілу групу дітей та заручилися підтримкою керівництва РАЕС та управління освіти.

«Ми підтримуємо такі ініціативи, як конкурс «Я - журналіст». Тому що Рівненщина історично є міцним форпостом українського слова і патріотичного духу. Сьогодні наша область продовжує виконувати тилову роль – і нам є що розповісти про незламність. Більше того, ми визначимо свого переможця серед авторів творів», - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Загалом на конкурс надійшло 808 робіт. Наразі творчі завдання розглядає журі, а до 1 травня визначать переможців.

Нагадаємо, журналістське змагання серед молоді «Я – журналіст» проходить за підтримки Рівненської ОВА та Національного університету «Острозька академія». 

Читайте також: На Рівненщині стартував пілотний проєкт з навчання домедичній допомозі (ФОТО)