У Рівненському пологовому будинку оновили два відділення для новонароджених. Туди за кошти міського бюджету закупили сучасне обладнання та розширили кількість палат для постінтенсивного догляду малюків.

Кожна дитина художник. Такий вмслів Пабло Піцкасо прикрашає фойє у оновлені відділення Рівненського пологового будинку.

Тут модернізували відділення інтенсивної терапії. 15 мільйонів гривень виділили з міського бюджету на купівлю саучасного обладнання. Бо 10% з новонароджених у пологовому будинку потребують допомоги к підтримці життєдіяльності. Частина з них є пацієнтами дитячої реанімації, - розповідає завідувачка відділення Наталія Бойко.

Також, у пологовому будинку оновили та розширили відділення новонароджених та постінтенсивного догляду. Відкрили 5 палат сумісного перебування для мам з дітками. 

Медицина одна з важливих галузей Рівненської тергромади. Відтак міська влада всіляко підтримує заклад, аби пологовий будинок надав Європейські послуги. Це підтверджзує той факт, що рівненський пологовий будинок входить у шістку найкращих в Україні, - резюмував Олександр Трертяк.

Очільниця закладу Світлана Муравська сьогодні не приховує свого задоволення. Розповідає, якісний сервіс - це основний принцип роботи пологовго будинку. Відтак, тут постійно дбають про модернізацію закладу.

Приємно вражене наданами послугами і новоспечена мама Світлана. День тому вона народила у пологовому сина.

Підсумовуючи зустріч Олександр Третяк наголосив, Рівненський пологовий будинок має і надалі працювати на благо новонароджених дітей. Запевнив, зупинятися на досягнутому не збираються. Тому міська влада і надалі підтримуватиме заклад у всіх починаннях.

Відтепер, у Рівненському пологовому будинку є два сучасних відділення, які допоможуть новонародженим діткам, адаптуватися до життя. Також у закладі за підтримки міської влади найближчим часом планують відкрити відділення Екстра-корпорального запліднення.

Читайте також: Кора сосни опинилася у бронхах восьмимісячної дитини на Рівненщині