120 бандеромобілів вже на війні, ще 200 на черзі. На Радивилівщині механіки - волонтери самостійно переробляють авто для військових. Встановлюють кулеметні турелі і броньований захист на повноприводні пікапи. Автомобілі перевірені військовими і користуються попитом. Як майстри роблять зі звичайних автівок - бойові, дивіться далі у сюжеті.

 Кулеметні турелі та броньовані машини. Троє майстрів на Радивилівщині працюють у тилу, аби допомогти ЗСУ. Свою ініціативу хлопці назвали «FireShot». Тобто «вогняний постріл».

Автомобілі майстрам приганяють вже пофарбовані і з фірмовим дизайном. Майстри пікап роблять бойовим. Встановлюють турелі для ведення вогню.
Роблять їх щораз інші. Доводиться підлаштовуватись під новіші види озброєння.

Також "бандеромобілі" бронюють. Всередину встановлюють металеві листи, щоб уламки, під час обстрілів, не потрапили у військових.

Механіки радіють, коли їхні машини знищують окупантів та допомагають наближати нашу перемогу. Виготовили і передали військовим вже 120 бандеромобілів. Зараз на черзі у радивилівських майстрів біля 200 броньованих автомобілів.

Читайте також: Народжена в укритті: у Рівненському перинатальному центрі під час тривоги народилася дівчинка