Рівненщина отримає 140 зарядних станцій від уряду Японії. Окрім цього, область постійно отримує технічну та гуманітарну допомогу від іноземних партнерів. Як міжнародні організації та країни-союзники допомагають Рівненщині, дивіться далі у сюжеті.

Вже 12-ть місяців український народ бореться проти окупантів. За цей час іноземні партнери всіляко допомагають Україні. У Рівненській ОВА розповідають, область стала осередком міжнародної допомоги. Від початку повномасштабного вторгнення найбільше допомоги надходить з Польщі.

Для підтримки мешканців області під час блекауту, німецьке федеральне агенство технічної підтримки, передало для Рівненського обласного водоканалу 6 потужних генераторів.

Для вимушених переселенців, що проживають на Рівненщині, передають гуманітарну допомогу. У зимовий період для дітей ВПО виділили спеціальні бокси з одягом.

Міжнародні організації та уряди країн союзників надавали кошти для інтеграції вимушених переселенців у соціальний простір Рівненщини. До прикладу, за підтримки організації ПАКТ Україна та уряду Британії, розроблений проєкт "Жіноче лідерство: на шляху відновлення України". Для вимушених переселенок проводили студії краси, фітнес та б'юті послуги.

Асоціація лікарів Північної Америки для України та Рівненської області зокрема, передала більше 50-ти тон ліків.

Незабаром для територіальних громад області надійде 140 зарядних станцій. У рамках співпраці Рівненської ОВА із Програмою розвитку ООН та Уряду Японії.

Читайте також: Понад 74 тисячі грн для ЗСУ зібрали школярі Рокитнівської громади