Найкращі вчителі Рівненщини. У Рівному обрали переможців І етапу «Учитель року» - 2023. Визначили чотирьох педагогів області, які поїдуть на всеукраїнський етап конкурсу у столицю. Хто представлятиме наш регіон - далі у сюжеті.

На Рівненщині визначили фіналістів на всеукраїнський етап конкурсу "Вчитель року — 2023". За право представляти область на рівні держави, змагалися майже 80 вчителів у чотирьох номінаціях.

Конкурс проходить 28-й рік поспіль. Освітяни змагалися у випробуваннях: «Практична робота», «Тестування», «Майстер-клас», «Урок» та «Методичний практикум». Альона Козачук - працює вчителькою у Рівненському ліцеї колегіум. Вона здобула перемогу у номінації початкова школа.

Окрім Альони Козачук, серед переможців вчителі Рівненського ліцею №17 та 15, а також Здолбунівського ліцею №6. Переможці цього етапу також отримають обласну премію у розмірі двох посадових окладів, це близько 15 тисяч гривень.

Четверо фіналістів представлятимуть Рівненщину на всеукраїнському етапі конкурсу "Вчитель року – 2023". Освітяни, які посядуть призові місця на всеукраїнському етапі, отримають премії від 52 до 65 тисяч гривень.

Читайте також: Костопільський міський голова Євгеній Денисюк написав заяву на звільнення