Про це повідомили в Костопільській міській раді. Це було тверде та виважене рішення.

Звернення тепер вже ексміського голови Євгенія Денисюка:

Шановні костопільчани! Хочу подякувати вам за довіру, підтримку та розуміння впродовж 25 років, яких я перебував на посаді міського голови. Ви ніколи не втрачали надії на краще. Вірили в позитивні зміни та бачили їх не тільки на словах. Ми переживали разом і періоди розквіту нашого міста, і водночас непрості часи. Я щиро люблю Костопіль і захоплююсь людьми, які тут живуть. Ви дійсно особливі. Тому мені неймовірно приємно, що саме ви шість разів обирали мене міським головою.

Настав час коли я вирішив піти на заслужений відпочинок! Вік та стан здоров’я вже не дозволяють мені так само ефективно та завзято виконувати обов’язки.

Офіційно заявляю, що написав заяву на звільнення. Це було тверде та виважене рішення.

Відповідним розпорядженням, обов’язки міського голови покладено на Секретаря Костопільської міської ради Давида Дідуха як це і передбачено Законом «Про місцеве самоврядування в Україні». Переконаний, що в.о. міського голови та заступники будуть виконувати свої обов’язки гідно, проявляти професіоналізм та високу ефективність.

І наостанок, костопільчанам хочеться нагадати, що саме зараз ми маємо знайти спільну мову та об’єднати наші зусилля, щоб наблизити Перемогу! Слава Україні!

Читайте також: