Майже 200 тисяч гривень для військових. Стільки грошей зібрали на благодійному ярмарку, який пройшов в обласному центрі. Його організували костопільські волонтери. На ярмарці рівнян частували стравами української кухні і не лише. Чому такий захід вирішили провести у Рівному, знає Павло Невесенко.

Мансур готує для рівнян узбекський плов. Розповідає, секрет смачної страви полягає у декількох аспектах.

Різноманітні страви від плову до шашликів та кулішу, пропонують придбати рівнянам волонтери з Костополя. Все для того, аби зібрати кошти для ЗСУ.

А ось це імпровізований музей просто неба Ехо-війни. Волонтери розповідають, експонати збирали ще з 2014 року.

Подібні ярмарки користувалися великою популярністю серед костопільчан. Цього разу волонтери вирішили подібний захід провести у Рівному. Розповідають чому обрали обласний центр.

Усі зібрані кошти підуть на потреби військових. Волонтери розповідають, наперед приймають замовлення, що саме необхідно нашим захисникам у даний момент.

Рівняни залишились задоволеними благодійною ярмаркою. Розповідають, така ініціативи не дозволяють людям забувати, що в Україні все ще триває війна.

В Костопільській міській раді розповідають, за 2022 рік у місті провели шість благодійних ярмарків такого типу. Тепер вирішили підключити до збору коштів на ЗСУ і рівнян.

Відвідав Ярмарок і депутат обласної ради Ігор Ясенюк. Розповідає, вирішив поєднати приємне з корисним - покуштувати смачних страв, та допомогти збройним силам України.

Усі зібрані кошти, а це майже 200 тисяч гривень, з благодійного ярмарку підуть на потреби ЗСУ. І як символ незламності та єдності, ось ці прапори з різних військових бригад підписані нашими захисниками. Костопільські волонтери сподіваються і надалі у Рівному проводити благодійні ярмарки, бо спільна робота наближає Україну до перемоги.

 Читайте також: На Зарічненщині придбали новий шкільний автобус для ліцею