Автопригода, у якій травмувалася малолітня дівчинка сталася на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Біла Криниця вчора, 18 лютого.

Про це повідомляє Поліція Рівненщини.

Поліцейські на місці події попередньо з'ясували, що водій вантажівки з напівпричепом під час перестроювання з правої смуги руху в ліву, не переконався в безпечності маневру та створив аварійну ситуацію для автомобіля «ЗАЗ Vida» під керуванням 37-річного жителя Львова. У результаті легковик виїхав за межі проїзної частини та врізався у відбійник. Водій вантажівки зник із місця ДТП.

Внаслідок автопригоди травмувалася малолітня пасажирка легковика. 9-річну доньку кермувальника із множинними переломами ноги госпіталізували до лікарні. Інші пасажири — 31-річна дружина, малолітній син та водій у автопригоді не травмувалися.

Поліцейські оперативно встановили, що до ДТП може бути причетний 39-річний житель Рівненського району, водій вантажівки «DAF».

Триває досудове розслідування.

Читайте також: В'їхав у припаркований автомобіль: внаслідок ДТП у Дубровиці постраждали троє осіб, серед яких - малолітня дитина (ФОТО)