За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували 4 пожежі

Вчора, 8 лютого, о 19-59 у с.Верба, Дубенського району, в господарстві вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку в кімнатах житлового будинку на площі 35 м.кв. (дерев’яний, критий шифером, розміром 20х8м). Вогнем пошкоджено 35 м.кв. перекриття та 2 м.кв. покрівлі житлового будинку. На місці пожежі виявлено мертве тіло власника 1977 р.н

О 22-27 у с.Вири, Вирівської ТГ, Сарненського району. В господарстві вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку, покрівлю та перекриття житлового будинку на площі 120 м.кв. (дерев’яний, критий шифером, розміром 10х12м). На місці пожежі отримали травми та госпіталізовані в Сарненську ЦРЛ двоє громадян.

О 22-55 у с.Хорупань, Млинівської ТГ Дубенського району, в господарстві вогнем знищено господарську споруду (дерев’яний навіс розміром 2х3м)

9 лютого о 05-06 у с.Хорів, Острозької МТГ Рівненського району в господарстві вогнем знищено 15 м.кв. покрівлі житлового будинку (дерев’яний, критий бляхою, розміром 10х6м), речі домашнього вжитку на горищі на площі 15 м.кв. Вогнем пошкоджено 15 м.кв. перекриття житлового будинку.

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС у Рівненській області.

Читайте також: У Рівному поліцейські викрили підпільні міні-заправки